Tělo bez Duše

Tělo bez Duše

Anotace: Ze sbírky: "Uvadlá květena"

Sbírka: Uvadlá květena

Tělo bez Duše

Otvírám oči do slunného rána,
ale uvnitř mě prší a hromy bijí.

*

Oplachuji tvář čirou vodou,
ale kape ze mě krev.

*

Hledím do zrcadla na svou tvář,
ale nevidím nic než zříceninu.

*

Jdu vstříc studiím pro lepší život,
ale myslím jen na jeho konec.

*

Vyznávám přátelství,
ale myslím na lásku.

*

Snažím se pomoct v nesnázích,
ale jenom se hádám.

*

Ulehám pro odpočinek,
ale sny mě unavují.

*

Toužím po klidu a míru,
ale ti mě neznají.
Autor Miro Sparkus, 18.02.2008
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím, na tomhle dílku nevidím nic moc zajímavého, tak trošku cynická zpověď.Myslím to v dobrém slova smyslu.:)

14.03.2008 21:25:00 | Eviah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí