Rozhodnutí

Rozhodnutí

Anotace: O myšlenkách v hlavě...

Tisíce myšlenek probíhá hlavou
Je obtížné najít tu správnou
Která nám dá to, co si přejeme
Už se rozhodnout konečně musíme
Hodiny tikají, čas ubíhá
Příležitost se krátí, její ruka po nás už šahá
Cítíme její chlad, je pořád blíž
Celý rozklepaný, strach je na obtíž
Ruce padají dolů, nohy ztěžkly
Jsme si jisti, bude to navěky
Doufat v lepší dny není na místě
Protože jsme se rozhodli špatně
Tisíce myšlenek probíhalo hlavou
A my jsme nenašli tu správnou
Autor Alex3700, 18.02.2008
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí