Rozdílné pohledy

Rozdílné pohledy

Anotace: O lidech, kteří nerozum myšlení druhých

Apatický je pohled na vás, patetická je vaše řeč
Rozdíly v nás, jsou ostré jako nabroušený meč
Mnoho zbytečných slov chrlíte,
Ani nad nimi nepřemýšlíte.
Uznáváte jen univerzální pohled
Vaše srdce nejspíš jsou jen led
Čas už vám dal zapomnění
Že kdysi dávno bylo snění
Tolik mě bolí
Když lidé člověka skolí.
Pro jednoho v srdci může být to hlavní,
Co odpadem je pro ostatní.
Ti co se nikdy nezamýšlí
Jak to vidí druzí
Zasluhují naše opovržení.
(A zároveň odpuštění, ať nejsme jako oni.)
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 18.02.2008
Přečteno 260x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, padající do neznáma, WAYWARD, Yves
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak moc mi to připomíná
jak člověk rychle zapomíná
na to, že každý má možnost
udělat nějakou hloupost
a nebýt za to trestán

Moc pěkný, hodně mi to říká ;)

18.02.2008 19:53:00 | Yves

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí