I andělé občas krvácej..

I andělé občas krvácej..

Anotace: Pro Tebe, můj anděli.. Já budu již navěky mlčet.. Stejně Tě obdivuju.. Miluju Tě, moc.. ale tohle mě ničí.. zároveň s Tebou..

Utopena v alkoholu
kam pohřbíváš
všechny starosti..
Kráčíš pomalu
a nevnímáš
už ani svět radostí..
Tvoje tvář je bledá
a vlasy máš napuštěné
cigaretovým dýmem..
/Ale ty přece nekouříš../
To, co život ti nedá
hledáš ve sklence provoněné
bílým vínem..
/A kéž by jen jím../
Ty, anděli můj milý
nedokázals řešit mé starosti
a takhle se trestáš..
/V marný snaze zapomenout../
Jen marné sny ti zbyly
a upadly do světa neřestí..
Anděli strážný, dál už se nesnaž
a dovol mi ti pomoci,
i když jak, to ještě nevím..
Teď ale jen zavři oči a poslouchej
naše ticho o půlnoci..
/Patří jen nám/
Já nikdy nikomu nepovím,
že i andělé občas krvácej..
Autor Adie.80, 18.02.2008
Přečteno 278x
Tipy 3
Poslední tipující: Petbab, Yves
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí