Kurdt Kobain

Kurdt Kobain

Anotace: Vzhledem k zítřejšímu výročí jsem dala dohromady báseň o frontmanovi Nirvany,jenž by se zítra (20.2.08) dožil 41 let..

Je to 41 let,
co zrodil se světa květ.
Na kopci v zimě, se sáňkami v podpaží,
nikdo netušil že ten malý kluk svět nepoznaným obdaří.

Mládí plné nenávisti strachu,
noci v nemocnici a autě plném prachu.
První náznaky jeho výjmečnosti,
první pohnutky jeho geniálnosti.

Rok ´92, láska z níž rodí se dcera,
jediná záře v nekonečnu šera.
Heroin - lék na Cobainovu nemoc,
již je pozdě, na jakoukoliv pomoc.

Má 27, s pocitem že nemůže dál,
je to právě Kurt Donald Cobain, co život si vzal.
My všichni na něj v noci vzpomeneme,
protože ho v hloubi duše tajně milujeme.

Kurte, doufám, že se máě skvěle. Děkuji Ti za všechno.
Autor Skořicová princezna, 19.02.2008
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: Simísek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to každopádně .. x)

20.02.2008 19:49:00 | Skořicová princezna

Kurt...zaslouží si obdiv...

19.02.2008 15:43:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí