Jsou krásy

Jsou krásy

Anotace: Co pak to lidé nevidí?

Jsou krásy

Jsou krásy nade vše,
jsou v románě,
nevidí ti, co vidět nechtějí,
vem lístek do dlaně.

Mnoho cest, jen jedna
někam vede,
vede životem,
však vysvětlit to nedovede.

Je vždy něco nad námi,
co píše romány
a pluje stále s námi.

Někdy ztrácíš
a nenacházíš,
ale postavit se znovu musíš.

Až jednou osud poznáš,
projdeš trním světa,
pak jen ty se můžeš ptát,
kde štěstí se zmítá.
Autor Vlasťulka, 19.02.2008
Přečteno 222x
Tipy 4
Poslední tipující: Norlein, Psavec, Simísek, Lukáš Rymeš
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí