Ďábel

Ďábel

Anotace: Nevím co k tomu napsat, snad vám to nevadí.

Ne, konec je, konec všeho,
nestane už vedle něho.
To on, vzal si co chtěl,
jak Ďábel co z pekel vyletěl.
Byl krutý, sytil se bolestí,
vzal si jí v té chvíli neřesti.
Byla tak čistá jako Anděl co z nebe slétl,
však on, jak černý havran jí do života vlétl.
Vzal si vše a zničil duši její,
pohřební zvonky jí do uší znějí.
Srdce krvácí, jak vyrval by ho z těla,
je konec, aniž ho tak chtěla.
Autor Azazen, 20.02.2008
Přečteno 334x
Tipy 18
Poslední tipující: Never, Jajja, pejrak, Janetee, Lachailla, Angel111, mosquito, Laivindia, whiolet, toužím.jít.dál, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo jasně...drž se...

21.02.2008 13:23:00 | whiolet

Krásně napsané...velmi smutné :( ... posílám objetí

20.02.2008 16:50:00 | toužím.jít.dál

Život nic nám nedává
Každou vteřinu našeho bytí draze prodává

Krásná básnička, i když mne poněkud rozesmutnila..

20.02.2008 15:31:00 | Santinan Black

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí