realita

realita

Anotace: pamflet na mne samou

jsem potrava..
vařená z toho, co dům dal
na plotně stářím podepsané
a zaprášené vrstvou letitou
v hrnci - který již dávno popraskal
na ohni, jenž pod plotnou plane
..jsem směsí, která přebíjí chuť kvantitou

Jsem potrava..
potrava nejspíš pro chudé!!
ani moc slaná, ani vomaštěná,
jsem prosta vitamínů..prosta koření
v mističce ze dřeva, v který nic nezbyde
která je jistě trochu votlučená
a na niž hladoví svý zuby vycení

Jsem potrava..
..a proBůh..snad vařená s citem??
míchaná s úsměvem, míchaná s jemností
však sliny se z ní tězko sbíhají
vždy bývám snědena..kvapem a s apetitem
kašička rozbředlá..masíčko vod kostí
"žrádýlko..jaký as páni neznaji"..
Autor šuměnka, 30.06.2005
Přečteno 523x
Tipy 7
Poslední tipující: Špáďa, Danger
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Ale,ale, zas tak smutně bych to neviděl,ve správných rukou bys byla delikatesa...:-)

06.12.2010 19:14:00 | Danger

Ne, ne, jsi pokrm pro labužníky!

27.04.2006 16:43:00 | Mirka Hedbávná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí