Zástup fialových deštníků..

Zástup fialových deštníků..

Anotace: ...čtěte, komentujte, kritizujte.. jak je libo..

Odmlka pustých chodníků
s šedými kostkami,
zástup fialových deštníků,
spadaných na zemi..

Nevinné děti v průhledných pláštěnkách
křičí, skáčou a boty si courají
jejich osud zmizí v hádankách,
teď.. dnes.. se jen radují..

A já jen procházím tiše kolem,
jsem němá, ač mé srdce mluvit umí
snad plápolá v něm nějaký plamen,
avšak mozek zas ho tlumí..

Jen prošla jsem okolo těch nevinných duší
a ti dva hadi konečně se shodli,
hlava i srdce jistě již tuší,
že jejich naděje konečně padly..

Nevyhovím žádnému z nich
bílému ani černému,
k oltáři posílám zmučený vzdych,
utíkám si pro křídla k anděli temnému..
Autor Adie.80, 20.02.2008
Přečteno 285x
Tipy 10
Poslední tipující: Simísek, Psavec, Petbab, Cassée Moteur, už ne pernikova princezna, just me, toužím.jít.dál
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásný...moc=)

20.02.2008 19:40:00 | Simísek

Krásná básnička...pohlazení posílám :)

20.02.2008 16:54:00 | toužím.jít.dál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí