Proklínám......

Proklínám......

Anotace: Za pomoci človíčka co si mooccc važím a mám moc rád.Kuju za pomoc s basničkou Petulko naše.....

Proklínám paprsky sluneční

Jenž berou mi mou noční vílu

hladinu smuteční

Co skládá se z mnoha dílů

Proklínám tu noční oblohu

Ve které své myšlenky ztrácím

i to zač nemohu

Proč jen se k tomu vracím

Proklínám svou modrou květinu

Proč uschla mi jen v přáních

I krvavou hladinu

Co náhle vyschla mi v dlaních

Proklínám svého anděla

Jenž nechal si zlámat křídla

to co vidět jsi neměla

A přesto jsi to zhlídla

Proklínám všechny staré hádky

Za které jsem neuměl odpuštění dát

všechny svoje řádky

Které teď potajmu zkouším psát

Proklínám svoje tělo

Proč po jiném jen toužilo

všechno co mělo

A i bez toho nežilo

Proklínám svoji černou duši….
Autor Nola77, 30.06.2005
Přečteno 547x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jseš asi pěkné kvítko, ale .. umíš moc krásně psát

10.06.2006 23:10:00 | Sharon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí