Zkus letět

Zkus letět

Anotace: Pro nikoho a o nikom... Prostě jenom básnička do větru.

Tvé verše jsou jak pohřební,
ty sama zdáš se povodní.
Ty bereš všem lidem dech,
a máš to psáno na zádech.

Ty sama jsi bolest světa,
řekne to každá tvá věta.
Vraždíš jenom pohledem,
utápíš se pod ledem.

Pár kapek krve na tvářích
a světu vládne mocný hřích,
Ledový úsměv na tvých rtech,
i mně dochází už dech.

/zkus letět/
Autor Rakasteta, 22.02.2008
Přečteno 318x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, just me, Jiparo, toužím.jít.dál, labuť, Noc17
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkně napsané...

22.02.2008 10:21:00 | toužím.jít.dál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí