Proč ještě žiji

Proč ještě žiji

Anotace: obsah je zahrnut v básničce =o)

Když je mi smutno a velice se trápím,
jsem plna žalu a v bolesti se utápím,
proč se se mi to vůbec stalo
a tolik štěstí mi to vzalo.

Když nevím co strašného mě čeká ještě
a v zoufalství poslouchám kapky deště,
když horečku mám a studené ruce,
hlava mě pálí v jednom kuse.

Když tou věcí dál se soužím
a přestat žít, to strašně toužím,
vzpomenu si na lidi,
kteří mě rádi uvidí

A NIKDY NA MĚ NEZAPOMENOU!
Autor AyA Ones, 23.02.2008
Přečteno 230x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten pocit znám, ale vždy zmizí s milým úsměvem, snad to máš také tak...*:)

21.08.2010 08:48:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí