Hořko-slané slzy

Hořko-slané slzy

Anotace: Chvilková...

Polykám hořko-slané slzy
a nadávám si
do malých holčiček.
Už dávno nejsem ta malá,
co jsi znal.

/Změnila jsem se…
Život mě změnil…
TY jsi mě změnil…/

Zbyly mi jen oči pro pláč
a pár vzpomínek,
na který nejde zapomenout.
Snad časem…
Pochopíme…
Pochopíš…
Lásku…
Autor qpal, 24.02.2008
Přečteno 319x
Tipy 6
Poslední tipující: Severka, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ne, muj problem se nejmenuje Martin...

24.02.2008 16:05:00 | qpal

nejmenuje se tvuj problem Martin?

24.02.2008 16:01:00 | Gabriel - Sinóda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí