Sirotek

Sirotek

Anotace: zklamání

Lidé si stěžují na svůj osud
že je k nim nespravedlivý
Nevadí jim, že vidí jen sami sebe
nevadí jim, že chlapce nikdo neobjímá
Nevadí jim, že vidí jen sami sebe
nevadí jim, že chlapec sám na svět se dívá
Co si má sirotek počít
může jen oplakávat svoji maminku
Jak s životem naložit
Jak dál má žít
Zamysleme se a nebuďme sobci
Vždyť problémů je dost
Problémy zahrnují vrcholky na kopci
postavím z nich dojemný most
Ale co se změní
Končím
Odteď jsem ta, co se vzdává
vždyť nezdar za nezdarem mi mává
Končím s touhle prací
jen neúspěchy se mi vrací
Problémy mě vítají ve dveřích mého bytu
Nejsem si jistá, zda sama spím tu
Vedle mého lůžka oddychuje Starosta spolu s ní Bída
Starost a Bída u mého prahu se střídá
A proto Ti sbohem dám
chápej, já už nemůžu dál
Autor Markéta007, 24.02.2008
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: Lachailla, Pišák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mazec :o)

30.04.2008 20:20:00 | Lachailla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí