Sen

Sen

Anotace: Bylo mi nějak divně

Neskákej z výšek - tam pro mě přidjou
až hvězdy na nebe vyjdou.

Neříkej hlouposti - však nemluv bážně
já prosím tě snažně.

Nemaluj nesmysly - nedělej z noci bílý den
jsem přece jen tvůj sen.

neztrácej naději - neskákej ze skály
lidé by pro tebe plakali.

Nemávej křídly - neber se k odletu
nebo běž, ale nech mě tu.

Neber si život - co by nám zbylo
ke snění to nestačilo.
Autor Aaliyan, 24.02.2008
Přečteno 343x
Tipy 11
Poslední tipující: Alien.v.v.s., fuu, Lylča, labuť, kavec, estrellita, Danah, NikitaNikaT., WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé, zajímavé... :)

28.09.2008 21:14:00 | Fufuista

Smuténková básenka, jisté emoce, ale také upřímnost ...

24.02.2008 17:41:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí