Osud vs. srdce

Osud vs. srdce

Anotace: Co by chtělo srdce?

Tak jako honící se psi za vlastním ocasem
Si připadáme, když zápasíme s osudem
Víme, že nikdy nemůžeme vyhrát
Jenže naše srdce chce pořád bojovat
Nepřipouští si prohru, v tomhle je naivní
Pořád věří v naději i kdyby to byla věc poslední
Není smířené s pravdou, pořád hledá chyby
Jen nenachází nic, jen nevyplněné sliby
Co rozdalo všem svým přátelům z dětství
Chtělo by to napravit, ale v tom nemá štěstí
Jsou mu kladeny překážky, co jsou pořád těžší
Zatím ji zvládá, je pořád lepší a silnější
Autor Alex3700, 24.02.2008
Přečteno 232x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí