Nemá to smysl..

Nemá to smysl..

Anotace: Ne?.. nevím..

Opera zpívaná
rusalkou bledou,
že víra byla nechtěná,
tak kam ji teď vedou?!
Tam, do kobky v podzemí,
do království temnoty
kde umírají nevinní,
co věřili na city..
Jen smutek a výkřiky zrad
můžeš zde zaslechnout..
Tvé srdce krutě bičuje kat
a nedá ti vydechnout
ani když vřískáš a křičíš,
že ke všemu se přiznáváš
on dál dělá, že chladně jen mlčíš
a hrdost v sobě si necháváš..
A nepřestává, po celou věčnost
a ty už dál nemáš sílu se dál hájit
- vždyť je to marnost!
Nezbývá, než se bát a trápit..
Nemá to smysl, teď to víš..
Nemá to smysl, měla jsi pokračovat
a ovládnout svůj chtíč,
a na temný svět nevkračovat..
Nemělo to smysl..
Autor Adie.80, 25.02.2008
Přečteno 307x
Tipy 3
Poslední tipující: Petbab, Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nějaký smysl to musí mít...drž se...

25.02.2008 16:26:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí