holčička

holčička

Anotace: "V lehounké hře lze nalézt velice vážnou pravdu.."

bojím se žít.. něco se děje..
nechci dál jít.. svět se mi směje..
nicotné chechtání.. nicotný smích..
žijeme v týrání.. v pitomých lžích..
nikdo to nevidí.. nikdo si nevšímá..
proč je svět šedivý ?? proč lidstvo nevnímá ??

stočená do klubka.. nevidouc přes slzy..
malinká osůbka.. už jí nic nemrzí..
třese se zimou.. třese se v pláči..
kůži má jinou.. zbili ji.. sráči..
modřiny na těle.. na duši šrámy..
smála se vesele.. pro to ty rány..

„byla jsem šťastná.. šťastná a veselá..
myšlenka slastná.. k neštěstí přispěla..
maminko, tatínku ?! proč jen vás zabili?!
chovám si vzpomínku, jak mi vás pohřbili..
začali soudit.. všude se šťourat..
já začla bloudit.. minulost bourat..“

malinká holčička.. vyzáblá tvář..
sevřená pěstička.. kolem ní zář..
schoulená v klubíčku.. bělostná kůže..
slzy jsou na víčku.. na rakvi růže..
je konec trápení.. je konec strachu..
skončilo mučení.. skončilo v prachu..
Autor Salinta, 26.02.2008
Přečteno 456x
Tipy 16
Poslední tipující: bogen, Daniel Osbourne, Cortina, rezina, LuciAngel, bokken, jedam, labuť, IvoMaria
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera...mam rád, když někdo vidí krásu ve stejných věcech, jako já :) ST! :)

09.02.2011 21:28:00 | Daniel Osbourne

A z prachu vznešená slova, která bolí!

24.02.2010 17:46:00 | rezina

i jsem při jejím čtení zapomněla dýchat :)

26.05.2008 22:04:00 | LuciAngel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí