Strach

Strach

Anotace: ...

Když už si myslíš, že jsi šťastný,
přijde BUM - pojmenovaná rána,
co krade Ti záměrně všechni slasti,
a on bohužel i ví, že je to ona...

Myslíš si, že jsi středem vesmíru,
co plní velké bílé plátno,
a pak zjišťuješ, že zaplňuješ jen černou díru
a zbyde Ti jen vzduchoprázdno...
Autor Lexisa, 26.02.2008
Přečteno 334x
Tipy 7
Poslední tipující: Andrea Vatulíková, maena, Dilla, jára spots, Lenni, akneliam
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

znám tyhle pocity,
život je často jako na horské dráze
vyplácet se z průšvihů často vyjde draze...

26.02.2008 15:56:00 | akneliam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí