Čtyři stěny

Čtyři stěny

Anotace: ...lehčí klaustrofobie

Jsou jako by se smršťovaly
Jsou čtyři, bílé jako sen
Nelítostné, jako by chtěly
Ať brzy mi je lehká zem

Ze všech stran, kam jenom dohlédnu
Jen bílá bez konce, bílá tak tajemná
Jak látka na šaty, co dávno odnesli
Podivní pánové bez jména

Beze slov zamkli tu za sebou
A klíč? Ten zahodil jeden z nich
A já tu zůstala se čtyřmi stěnami
Bílé jako první smutný sníh
Autor pennywise, 26.02.2008
Přečteno 311x
Tipy 6
Poslední tipující: kofka, fuu, Bíša, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí