Temný Waltz

Temný Waltz

Anotace: inspirace ve filmu

Býval si šťastný,
teď na tvém hrobě,
hrobě beze jména,
roste zelená květina,

Muž s krabičkou,
žlutozelených pilulek ,
naše plány zhatil,
kdo dokáže rozebrat samopal rychleji?
Než ty?
Můžu ti říkat tati?

Děvčátko s cigaretou,
a velkej zlej zabiják ,
Né nebudu tě svádět!
Ani tančit v temnotách .

Pokud zvládneš maličká
ještě deset kliků
dostaneš odemně dárek
beretu ráže devět milimetrů.

Není milejšího dárku,
pro malou holčičku ,
než malá účinná zbraň!
Ale co třeba kočičku?
Autor Cassandra, 27.02.2008
Přečteno 262x
Tipy 18
Poslední tipující: Fenceless, Black rose, Vlk v rouše, Kethrin, blue, Psavec, jára spots, Bíša, 0-0, Blázen? =), ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

koťátko je pěkný dárek, rozhodně tě nezabije ani nikoho jiného

28.02.2008 07:39:00 | blue

páni...povedená báseň

27.02.2008 13:56:00 | 0-0

..kočičku? ...aby za pár dní sknčila v útulku ...nech ji raději tu devitku ...

27.02.2008 08:08:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí