vrah

vrah

Anotace: "O život múžeme přijít rúzně. Smrt je jen jednou z možností.."

šedivé stěny.. zavřené dveře..
obrazy ženy.. paroží zvěře..
pavouci v hedvábí.. po zemi prach..
krásou tě přivábí.. zanechá strach..
hrobový klid.. ledový vzduch..
ubohý lid zastrašil duch..

umrlé dítko.. zabitý klouček..
na písku sítko.. kol těla hlouček..
umrlá holčička.. zabita drátem..
bez tepu ručička.. rozrytá dlátem..
nevinná dítka.. záhadně zemřelá..
přetrhlá nitka.. slzička ulpěla..

půlnoční strašení.. vraha těch dítek..
z márnice záření.. věnečky z kytek..
strašlivé vytí.. zuřivá vichřice..
jako psa bití.. smích staré babice..
hromy a blesky.. kroupy a zima..
náhrobní desky.. dcery a syna..

obrazy ženy.. paroží zvěře..
ženy již není.. muž zavřel dveře..
matička z obrazu.. z obrazu žena..
zemřela na mrazu.. klid v duši nemá..
majitel paroží.. děťátek otec..
mrtvoly naloží.. pohřbí je v kopec..

zavraždil otec.. zavraždil rodinu..
stal se z něj sobec.. chtěl být za hrdinu..
duchem je.. duchem.. na hradě hrůzy..
zaslechneš uchem sténání.. slzy..
Autor Salinta, 27.02.2008
Přečteno 513x
Tipy 12
Poslední tipující: Daniel Osbourne, rezina, jedam, excited, WhiteSkull, Kanzy, Zweiblumen
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je hodně dobré. Koukám, že už i dost staré.

12.01.2024 21:27:31 | Václav

umrlá holčička.. zabita drátem..
bez tepu ručička.. rozrytá dlátem..

Skvělej verš! Nadherná báseň plná emocí a hrůzy, která nečekaně vyvrcholí v neuvěřitelně mrazivý závěr...ST!

08.01.2011 20:51:00 | Daniel Osbourne

Má to úžasný spád, rytmiku ... atmosféra, ze které jde hrůza ... smekám před Vámi. Moc se líbí.

27.02.2008 06:55:00 | Zweiblumen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí