Baletka

Baletka

Anotace: ...

Neutíkej! Neodcházej ode mně!
Nebreč! Padám do země.
Moje Baletko.
Držím tvoje ruce propíchané od jehel,
hladím tvoje vlasy,
duše padá do pekel,
ošklivý, zlý časy!
Osamělá, smutná, krásná..
Bez drog prázdná..
O půlnoci tančíš po střechách,
plašíš holuby a nečekáš na zázrak..
Zbavena snů,
uprostřed nočních dnů,
opletená černou nití,
padáš dolů..
Kdo tě chytí?
Autor Trophy, 27.02.2008
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: Solitary Angel, Jean89
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí