Kaluže

Kaluže

Anotace: jen vzkaz pro 777269LELE: to není o tobě a ani o nikom jiným!;-)

Vyplakal jsem kaluži
tak chladnou
tak křišťálově
bezmocnou
a ty
tak bezohledně
jsi do ní
šláp
ani oko
jsi v ni nesmočil
než dosud klidnou
jsi v bouři probudil...
ani jsi nespatřil
v odrazu zrcadla
jak hluboká
jak bezzedná
je propast uvadlá
v nocích se stříbřila
když plakal jsem
slzy mne hladily
pak
padaly
dolů
a dolů
pak zvířily hladinu
a usnuly
a ty
tak bezohledně
jsi žárem své pýchy
ji vysušil
zabils je!
a mě
dále zabíjíš!
Autor Muta cum liquida, 28.02.2008
Přečteno 211x
Tipy 2
Poslední tipující: její alter ego, just me
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí