Ještě pár minut lásky.....

Ještě pár minut lásky.....

Anotace: prosím

Ukradl jsi mi úsměv,
z mojí tváře.
Ted jak anděl, bez svatozáře.
- vždyť to nejsem já -

Ukradl jsi mi srdce,
z mého těla.
Ano já vím, vždyť jsem to, tak chtěla.
- tak nech si ho –

Ukradl jsi mi jiskry,
z mích očí.
Nic neříkej, to už mi stačí.
- lháři ?! –

Ukradl jsi mi smích,
z mého hlasu.
Tak nech ty dlaně v těch mích.
- vždyť já se třesu –

To nevidíš?

Neboj, já se nezlobím

Ale nekraď mi naději…
a zkus, prosím
ukrást ještě pár minut lásky
zkus prosím
ukrást kousek minulosti

A neřikej, že to neumíš....
vždyť kolik jsi mi toho ukradl,
snad ani netušíš.
Autor llucinka886, 28.02.2008
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí