Bouře

Bouře

Anotace: koukám z okna...

Koukám na tu průtrž mračen
a chci se stát větví na stromě,
vlát přesně tak, jak mi vítr poručí.

Chci se stát jednou jedinou kapkou
této zuřící krásy
a plakat dál v proudu kaluží.

Chci vonět jak tráva po dešti
co koupe se v slzách
a vypráví o tom, že už se začíná bát.

Chci být jako pták,
který se neschovává před deštěm
a lítá přesně tam, kam blesk udeří.

Chci zuřit jako ona,
když před tím, než vztáhne ruku zakřičí
a zazpívá o své bolesti.
Autor ta co bývala Andělem, 02.03.2008
Přečteno 266x
Tipy 8
Poslední tipující: Špáďa, pejrak, NikitaNikaT., Blázen? =), fuu, Traci
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná...

17.05.2009 22:08:00 | Špáďa

Velmi dobře vyjádřeno. Líbí se mi to ... i když možná cítím z teho jistou bolest. ...

24.03.2008 09:15:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí