Proč? i když....

Proč? i když....

Anotace: kolik si člověk položí otázek a nezná odpověd....

Proč ? I když ….

Proč věčně sama se cítím

I když okolo mne je lidí plno

Proč další jizva dnes zas přibyla mi

I když už tak jich mám plno

Proč v noci do polštáře brečím

I když neznám pravý důvod

Proč lidem okolo mne vděčím

I když nevím za co

Proč nenávidím samu sebe

I když se snažím lidem pomáhat

Proč nenávidím i tebe

I když zároveň miluji tě

Proč po bouřce se cítím krásně

I když všechno krásné ničí

Proč mám ráda tmu

I když mě uvnitř mučí

Mohla bych se ptát znova a znova

Dokud nedošla by mi slova

Proto končím teď a tady

Nebo začnu vymýšlet protiklady !
Autor Snilek.holka, 02.03.2008
Přečteno 345x
Tipy 1
Poslední tipující: Daisy..
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..možná seš trochu masochistka...

02.03.2008 17:30:00 | Fallen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí