Zmatená samota...

Zmatená samota...

Anotace: Zmatená básnička o samotě

Spřádám nitky spřádám,
budoucích dnů se obávám!

Chladný noci obepřou mě,
chlad bude prostupovat mým tělem.
Proč nikdo nezahřeje mě,
to mý prázdný oči nikdo neviděl?

Toužím po teple,
až mě prohřeje.
Netoužím už po slzách,
co pálí mě na líčkách.

Chci se smát zas se radovat! To se nikdo nenajde, kdo mě bude mít rád?

Už bolí mě žít,
nechci jen snít.
Nechci ve hvězdách se vznášet
a potom spadnout, jen se vláčet.

Řeky modravé vylejou se z břehů a můj smutek utopí.
Už nikdy nedojdu klidu, voda mě pohltí.
Autor Cassée Moteur, 02.03.2008
Přečteno 280x
Tipy 5
Poslední tipující: R., kryndy, fuu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já už taky nechci jen snít!!!

11.03.2008 21:31:00 | kryndy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí