Čert jí vem

Čert jí vem

Anotace: podivejte se myslím,že stojí za přečtení, je má oblíbená

Nekonečná hloubka studně,
kéž už by byla na jejím dně,
jak nesnadné je vyprostit se ven,
život je hořký čert jí vem.

Ač má všechno- nestrádá,
cítí,že nemá nic a jen se propadá,
ano je to tak,
proč tomu není naopak?

Je jako květ ve vězení,
který má strach z probuzení.
Sílu jí dává už jen snění,
ale o tom přeci život není!

Vždycky prý zbývá nadějě,
ale to se jenom tak říká,
ta s vírou kamsi odpluje
v srdci zůstane dýka.
Autor Dedillope, 02.03.2008
Přečteno 374x
Tipy 4
Poslední tipující: Rbb, Psavec, fuu
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

určitě ano

03.03.2008 16:08:00 | Rbb

Opravdu stála za přečtění. Líbí se mi.

03.03.2008 12:54:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí