Tráva

Tráva

Anotace: pokud to někteří lidé odmítají respektovat mé přání, tak se teď zastavte...nebudu milá

Tráva dýchá Tvoji vůni
A naslouchá nevyřčeným myšlenkám,
Propadáš se hloub,
Do dávných věku,
Co nikdy nebyly,
Myslíš na svou budoucnost
A pláčeš nad přítomností.

Podložka Tě lechtá,
Příjemně chladí
A krásně se do ní vpíjí slzy.

Kým budeš, až se rozpomeneš
Na život svůj minulý?
Budeš chtít být?

Koluješ po oběžné dráze svého srdce
A snažíš se ho probudit,
Vzdoruje Ti.
Po čase to vzdáváš
A v klidu, v zeleni,
Usínáš s myšlenkou,
Že se jednou vrátíš.
Autor fuu, 03.03.2008
Přečteno 315x
Tipy 16
Poslední tipující: pejrak, lady_esik, Bíša, Traci, whiolet, Petbab, Cryoman, just me, Simísek, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle se ti opravdu povedla!

18.03.2008 22:37:00 | Vacluvka

prostě super

10.03.2008 17:10:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí