Hra Prázdnoty

Hra Prázdnoty

Anotace: ...

Nekonečná prázdnota mého nitra
mne vtahuje, do sebe pohlcuje…
Bezmocně čekám, v noci i v jitra,
že mne už spolkne zcela do své sluje.

Však zatím si pouze hraje svou hru –
pomalou, krutou – se mnou smířeným…
Tak skrčený, třepu se na zemi v rohu
a stále hloupě čekám, zahalen v dým.

Z ničeho nevzniká, neobsahuje nic,
jenom produkuje šílenství a utrpení…
Jak ranní pohled do prázdných sklenic
připadá mi vše, co vidím v tomto dění.
Autor Žiťa, 06.03.2008
Přečteno 242x
Tipy 3
Poslední tipující: Charibeja, Psavec, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí