Deprese a otázky

Deprese a otázky

Anotace: I tohle hodně z nás někdy cítí.

Sedím v baru u skleničky
a přemýšlím nad životem.
Co mě tu na tom švětě drží?
Co já tu mám vlastně rád?
Jsem tichý a neprůbojný kluk
a to jak se mám je každýmu fuk.
Stalo by se něco, kdybych tu nebyl?
Jestlipak by se svět nějak změnil?
Kdybych měl někoho, kdo mě má rád
a chce se mu se mnou a pro mě tu být.
Pak bych snad dokázal vrásky
ze své duše smýt.
Kdyby tu byl někdo,
kdo chce se mnou se smát
a bude o mě stát.
LÁSKO KDE JSI?!
Autor Dejwx, 06.03.2008
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí