Ztracený klíč

Ztracený klíč

Anotace: ...kdysi dávno, když "okupoval" mě splín...

V zajetí samoty
myšlenka na smutek narazila...
Nevnímáš slova...Ty!
Cos´ tolik o životě snila!
Zůstáváš...i když víš,
že sen i Tvé přání,
nikdy se nesplní...
Procitáš...je zima.
Cítíš chlad...ptáš se:
"Čí je to vina?!"
Vlastní stín tíží Tě víc a víc...
Kde je ta naděje?
Kam ztratil se smích?
Zamykáš své pocity
a ukrýváš těžký klíč...
Ten klíč je kdesi daleko,
ten klíč je dávno pryč...
Autor Aniba, 06.07.2005
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí