Bolest a strach

Bolest a strach

Anotace: bolest v mym srdci by se dala vyjadrit ve velmi zjednodusenbe forme talkhle, komentare uvitam...

Sbírka: Mé stavy

v břiše hemžení
v hrudi bušení
v halvě tušení bolest a strach
a z mojí suše zbejvá jen prach...skoro...

rozpadám se zevnitř ven
ta hrůza co mě obchází
stal se mi ten nejhorší sen
dostal me do nesnází

bojím se že už na světe není nikdo kdo by řekl:
"miláčku mám tě ráda"
jsi můj princ a to po tvým boku chci stát
si moje všechno a jen s myšlenkou na tebe
chci v noci usínat.

že už není nikdo kdo se bude zajímat co dělám
a jakej že měl sem den.
Bojím se že můj život neobsahuje štěstí
ale je to jeden velkej špatnej sen

z kterýho se nechci nikdy už probudit
bojím se že me už nebude nikdo milovat
že tu nebude nikdo kdo tu pro mě bude u postele stát
a bude říkat sladkou lež:
"Miláčku jen odpocivej, vse se srovna,
jsem tu jenom pro tebe"
a bude to říkat i se slzama v očích
až budu umírat a půjdu do nebe
Autor Redingar, 07.03.2008
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: kavec, just me
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí