Boj

Boj

Anotace: Udělám pro její návrat cokoliv... ani na vterinu nezavaham...

Miluji tě i když mě srdce bolí
když myslím na tebe,
když myslím na cokoliv

Miluji tě stále
a myslet na tebe rovná se hříchu proti srdci kterýmu si ublížila
ale já se budu trápit, chci o tebe bojovat,
nechci tě Lucinko nikdy ztratit

I kdybych měl stát jen s klackem
proti samotnému peklu jít
tak i kdybych měl stát nahej v plamenech pekelných
nezaváhám ani na vteřinu
odejdu se za lásku bít

Bít se budu až padnu a pak se donutím zase vstát
nechci tě ztratit
o tebe Lucko budu i s peklem bojovat

ale stačí abys řekla nesnaž se,
moje láska už není tvá
už nehlídáš moje srdce
to patří jinému.

Poté se rozběhnu k propasti
a dřív než se v zoufalství tam vrhnu
chytnu ty ktere budu moct
ty stvury tam sebou strhnu

CHCI SE O TEBE BÍT,
NECHCI BEZ TEBE
AT TO ZNI JAKKOLI
NEHCCI BEZ TEBE ŽÍT!
Autor Redingar, 07.03.2008
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí