Zmrzlá básnička

Zmrzlá básnička

Anotace: Krystalky veršů a rampouchy rýmů.

Ztracená.
V závěji,
v závěji pocitů.
Písmena
a tisíce vloček
zmrzli tu.
Zmrzlá básnička
ztratila děj,
význam utekl pryč.
Zmrzli jí slovíčka,
už se nenamáhej
k pointě hledat klíč.
Příběh se ztratil,
už se nikdy nevrátí
a čtenáře jímá strach..
Celý život tím zhatil,
z bezvýznamného žití
zbyl už jenom prach.
Autor Úsměv sedmnáctky, 07.03.2008
Přečteno 376x
Tipy 4
Poslední tipující: Chašmodský, Mirusek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí