Bouřka

Bouřka

Anotace: Napadlo mě to před spaním...tak jsem to hned hodila na papír...

Obloha se zatáhla černými mraky,
slunce se skrylo před našimi zraky.
Rychle a prudce začal vítr vát,
s větvemi v lese hrubě si hrát.

Z nebe dešťové kapky padají,
spolu s větrem listí stromům čechrají.
V husté tmě se vše ztratilo,
i duši mou temno zalilo.

Náhle oblohu proťal dlouhý blesk,
mě všude se rozlil veliký stesk.
Pak ohlušující rána v dáli padla,
až kopretina v trávě rychle uvadla.

Bouře se tak náhle zjevila,
tělo mé steskem obklopila.
Slzami stesk oči mi zakryje,
protože smutno po Tobě mi je.
Autor lecrecia, 07.03.2008
Přečteno 298x
Tipy 9
Poslední tipující: Mera, Šerák, Necro Immortalis, Charibeja, Baldeus
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)... mrazivé

18.03.2008 20:45:00 | Šerák

Moc krásná ;-)

18.03.2008 11:30:00 | Karmínka

...a takové jsou nejlepší...

08.03.2008 10:11:00 | J.U. Ray

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí