Červené plátky růží

Červené plátky růží

Anotace: já na ty anotace moc nejsem přečtěte a uvidíte :)

V dálce vidím černou vránu,
zobák celý od krve
do mrtvého těla dává ránu,
rozčtvrtí jej nejprve.

Červená barva se kolem roztéká,
jak rozfoukané plátky růží,
zima mé tělo obtéká
a plátky růží mám na kůži.

Hrůza mě pojme do náručí,
když vrána na mě pohlédne,
na tváři se jí smutek zračí,
čeká na pravé poledne.

Jedna věc mě zaujme,
její slzy černé jsou,
má mysl toto nepřijme
a ze mě slzy neskanou!
Autor Arleen.D, 09.03.2008
Přečteno 301x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, whiolet, Cryoman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poznáš vránu od havrana?

19.03.2008 12:59:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí