Just for you

Just for you

Anotace: Moje první básnička, nic moc, ale dám to sem. Je o kamarádce.

Proč se tak trápíš
Vždyť život máš před sebou
Ovšem vydala ses cestou trochu jinou
Těžkou a trnitou
Po kousíčkách vydobitou
Zvolila jsi špatně
Teď se topíš v bahně
Nevím, jak pomoci ti mám
Chci ti však říci, že ráda tě mám
Budu tu pro tebe
Ve dne i v noci
Spolu to zvládneme
Postavit se její moci

Autor Zavča, 09.03.2008
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: Sladkalu, Eru Alonnar
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

snad tě kamarádka poslechne=)

09.03.2008 19:41:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí