Drahokam

Drahokam

Anotace: Dvě strany jedné mince (planety)...

Ze smutných koutů tohoto Světa
doléhalí nářky k mému uchu.
Tak zoufalá je každá věta,
ta kvůli bídě, jiná kvůli suchu.

A na druhé straně Modré planety,
nevěsta kámen k šatům si koupí.
Netuší, že platí lidskými životy,
ve smutku a pokoře svůj poklad loupí.
Autor Arakkis, 10.03.2008
Přečteno 248x
Tipy 4
Poslední tipující: excited, milenium, kokeš od pana krbce
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvěle napsané..

smutná.. reálná myšlenka..

29.05.2008 21:07:00 | excited

bohužel..tak to je. Ale dobře, že jsou lidi, který to vnímajou!

11.03.2008 00:16:00 | kokeš od pana krbce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí