Čtyři děti

Čtyři děti

Anotace: ...

Čtyři děti, chtěla jsem ti dát
Čtyři děti, své svobody se vzdát.
Čtyři děti, a domov plný lásky
Čtyři děti, ve váze sedmikrásky.
Čtyři děti, měly být poutem věčným
Čtyři děti, a každý den slunečným.
Čtyři děti, odkaz našich duší
Čtyři děti, touha co mne mučí.
Čtyři děti, v okamžiku den vystřídala noc
Čtyři děti, do nekonečna času zasáhla vyšší moc.
Čtyři děti, zbyly mi jen slzy v černém závoji
Čtyři děti, smrt si vzala vše i naději.
Autor ninive9, 12.03.2008
Přečteno 238x
Tipy 3
Poslední tipující: mamina, labuť, estrellita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...drzim pesti, aby zase nastaly lepsi casy...

12.03.2008 13:08:00 | estrellita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí