Počítám korálky

Počítám korálky

Anotace: smutek..co každý zná + otázka, co pořád se jen ptá..

Počítám korálky - co se mi v dlaních hromadí.
Lesknou se.. třpytí . . .přibývají.
A čekám
– zda-li mi někdo prozradí,
jakou mám odpověď dát otázkám,
které se uvnitř stále ptají.

Počítám korálky - co se mi z dlaní kutálí
a jejichž slanost. . . mi snad ani nevadí…
A čekám
– zda-li mi někdo z povzdálí
zas z nenadání duši jemněji než jemně pohladí...

Z korálků už bych mohla mít i náhrdelník snad
a ze smutku zas mohla bych si vystavěti hrad
proč stromek sblížení ztrácí tak pozvolna svůj list?
Proč z víry stal se ve mžiku sám Antikrist?
Autor šuměnka, 08.07.2005
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí