Tak se radujte..

Tak se radujte..

Anotace: ..

Andělé pláčí
a já s nimi
slzy tvář mou máčí
mou mysl pohltily stíny..
Má válka byla prohrána
- já to vím..
Vyprávěla mi to ta černá vrána,
co je mým svědomím..
Ne, nejsem bez viny,
toužím se skrýt
do stínu stříbrné kapradiny
a nikdy již nevyjít..
Nevidět znovu šťastné tváře
abych jim radost kazila..
Toužím konečně otevřít ty dveře,
co mne vyzývají, abych vstoupila
a pohlédla do očí smrti..
-To já však nedokážu,
navždy se budu motat v té spleti
smutku a bolesti a nikomu neodkážu
nic jiného, než důvod k radosti..
-Mé srdce trny dál bodají..
Krvavým brkem spisuji žádosti
své mrtvé naději..
Voskem z černé svíce je zapečetím,
aby je nikdy nikdo nenašel..
A pak konečně poletím
- přímo do chřtánu pekel..
Tak se radujte..
..!!..
Autor Adie.80, 12.03.2008
Přečteno 245x
Tipy 5
Poslední tipující: Pišák, Petbab, fuu, Simísek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je krásná...

26.03.2008 17:15:00 | Pišák

báseň má duši

15.03.2008 06:21:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí