Dlouhá struna...

Dlouhá struna...

Anotace: Báseň mírně bluesového charakteru...

Život je struna

Tak dlouho, dlouhá
Struna se pnula
Na obloze duha
Do ztracena plula

To déšť hvízdal
V korunách dubů
A boural hnízda
Skalním supům

Ta dlouhá, dlouhá
Struna však praskla
Zemřela touha
Zemřela láska

Zemřelo všechno, má
Lásko ze školy
Do mraků dál
Porostou topoly

Umírám já
Vše pro mě končí
Jen duše má
S tebou zatočí

V poslední závrati
Poslední slova
Vzpomínku navrátí
Černá to vdova

Pak zůstane ticho
Nic neprojde hlavou
Srdce mé i břicho
Zarostou trávou
Autor Želwice, 13.03.2008
Přečteno 273x
Tipy 2
Poslední tipující: Šerák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí