Stýská se mi, stýská

Stýská se mi, stýská

Anotace: Pořád se mi stýská - a ty to moc dobře víš, to jenom dělaš, že mi to nevěříš ...

Stýská se mi, stýská,
Když obloha se blýská,
Když se hvězdy třpytí,
Já netěším se z žití …

Hledívám do kalendáře,
Pak schovám tvář do polštáře …

Myslím na tě, kudy chodím,
I ze snu se smutkem budím,
Stýská se mi dlouhodobě,
Stýská se mi moc po tobě …

Stýská se mi po úsměvu,
Stýská se mi po očích,
Stýská se mi v každé době,
Nejvíc ale po nocích …

Stýská se mi po tvých rukou,
Stýská se mi po vlasech,
I když si to nepřipouštím,
Už jsem zase na zádech …

Stýská se mi bezvýsledně,
Netopím se v nadějích,
Stýská se mi přesto stejně,
Už dávno mě přešel smích …

Stýská se mi nocí, dnem,
Co mám ale dělat jen?

Sejde z očí, sejde z mysli??
Jenom blázen věří na nesmysly …
Autor Puck, 14.03.2008
Přečteno 507x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Komuna.cz, Chechtalka, katrin_ka, Psavec, Charibeja
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..stýská se Ti...to je jasné...

18.03.2008 04:53:00 | Fallen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí