Chci tě z5!

Chci tě z5!

Anotace: to je když chcete někoho velmi blízkého zpátky,ale už to nejde.

Cítím tě pořád u mě stát,
ikdyž už na tebe nechci vzpomínat.
Pořád se mi stýská,
pořád tě chci mít.
Ikdyž se na mě každý dívá
co tím chci vlastně říct.
Připadám si jako blázen
když pořád o tobě sním
snad se z toho opravdu nezblázním.
Při každé vzpomínce na tebe,
srdce mé,si vzpomene.
Ty,který sis život užíval
ty,který si nás tady jen tak nechal.
Všechny nás to ranilo,
ale jen mne to porazilo.
Snažím se s tím vyrovnat,
naučit se znovu žít.
Bez tebe bude to však těžké,
zůstal jsi mou součástí,
zůstal jsi mou vášní.
Ikdyž tě miluju
bojím se že ne tebe nikdy nezapomenu.
Pořád v noci nebudu spát
budu jen na tebe myslívat.
nemůžu za tebou odejít,
nemůžu tady všem ublížit.
Autor wilček, 16.03.2008
Přečteno 331x
Tipy 2
Poslední tipující: Mispul
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někdy chtít je strašně málo :(

16.03.2008 19:02:00 | Mispul

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí