Šedá ...

Šedá ...

Anotace: cítím se tak .. a stále mohu plakat

Jsem vlčice
vyji své touhy
k měsíci
lačnící po krvi
svolávám smečku
šedých stvůr
vyji měsíci
touhu po smrti
mých snů

jsem vlčice
stojící nad propastí
odmítám skočit
vyhnaná smečkou
pokrevních bratrů

jsem vlčice
a toužím
malým vlčatům
jednou...
snést svou obět

jsem vlčice
zatracená tmou
vyji na měsíc
a v odpověď
jen hluboké ticho
Autor Jats, 17.03.2008
Přečteno 268x
Tipy 5
Poslední tipující: Suzan, jedam, Simísek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí