už nemůžu dál

už nemůžu dál

Anotace: proste ja uz nevim jak dale mam jit!!

Strašně mi chybíš,
strašně mi tady scházíš.
Chci abys tady ted‘ u mě stál,
držel mě za ruku,
a povídal.
Jak moc mě miluješ,
jak moc mě chceš.
Nezapomenutelné chvíle jsme spolu prožili,
navždy jsme se tím spojili.
Nedokážu jen tak na tebe zapomenout,
jen tak tě ze svého života vymazat.
Mohu o tobě už jen snít,
ale jen tak se dá dál žít.
Za vše můžu já,
každý mi to vymlouvá.
Už tady dále nemůžu být,
a proto musím odejít.
Autor wilček, 17.03.2008
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neocházej....čas hojí i ty nehlubší rány..nikdy ne úplně, ale alespoň tak, abys dokázala žít..

17.03.2008 20:02:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí