...prober se!

...prober se!

Anotace: óda na sebelítost

Intimita pozdní chvíle brousí vzpomínkovou řeč do skla.. prej měla bejt smuteční. Ale kdo by si chtěl pamatovat.

Ležíš na tom polštáři už hrozně dlouho a myslíš si, že civěním z okna - na špinavou ulici - změníš svět. Páchnou tu promarněný naděje. A Tvý oči brousí vzpomínkovou řeč do skla.

Dotkni se stropu a stáhni k sobě lustr, ať Ti je trochu tepleji a aspoň si ohřej párky. Nebo víš co? Zatáhni závěsy, ulož se do postele a tupým civěním do snových oken života se ho snaž uchopit. A můžeš si do kůže vybrousit vzpomínkovou řeč...když se chceš utopit, tak to aspoň dělej pořádně!!

A, prosím tě, vypni ten plyn, kdo to potom bude platit?!
Autor Majdík, 17.03.2008
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí