Poslední krok

Poslední krok

Anotace: Poslední krok do náruče přítele.. Smrti...

Světlé oči v bledé tváři
Smutně hledí za sluneční září
Slzy smývají krev i prach
V srdci hlodá ledový strach

Nechce zůstat sama
Životem zlomená dáma
Lidé sledují ji skrz prsty
Vítají ji kamením ukrytým v hrsti

Lidská zloba zas ji dohnala
Krutost jí život protkala
Prchnout už není kam
Každý nakonec zůstane sám

Duši pokřivenou bolestí
Život pro ni je neštěstí
Světlé oči hledí do dáli
Pohledem objímají skály

Vítr něžně čechrá hnědé vlasy
Uplakané oči skrývají řasy
Náruč rozevřená v odevzdání
Lovec našel její tělo za svítání
Autor Santinan Black, 19.03.2008
Přečteno 301x
Tipy 10
Poslední tipující: Rikitan, Gracia, C.alwen, fijalka, Daerfëa, Dračičák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásný, zase to důvěrné sdělení pocitů a dojmů.. nádhera..=D (i když trošku depresivní..=3)

19.03.2008 17:00:00 | Daerfëa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí